HOBBEMA | Second Phase!

YAHOOOOO!! Project HOBBEMA ∞ is going to become a reality!! 
.
Hobbemaplein, is a community based project, seeking to transform a busy roundabout and intersection into a super active public plaza! The community expressed the need for a lively landmark which would breathe new identity into the area and tie together multiple cultures!

The project frames the site, protecting from the busy traffic, and displays a landmark entrance for the area. The site is divided in two creating an urban and green plaza, so the the project can be used throughout the seasons! The frame becomes a continuous path unifying the site, into a interactive public space.

We hope to break ground early December!!πŸŽˆπŸΎπŸŽ‰



Thank you to Perron 14 for organizing the community meetings and public involvement, we look forward to continued collaboration! A big thank you to Gemeente Den Haag, for organizing the competition and for selecting our proposal. Thank you for Art-S-Cool for the amazing children's design and input into the area - It's great to see the next generation of artists and designers having an input in their own spaces at such a young age. Most importantly, thank you to all the community members, who took part and had your say, and we hope to develop further communication throughout the process!

AWESOME TEAM: Kevin Westerveld Thomas Krall Geoff Eberle Kim Christensen Stefan Plugaru Max Ninuc Hedwig Johanna van der LindenMagdalena MrΓ³z

A big thanks too PxK Design for your continued structural input!

Β